TERMÉKEINK

ecet_faronkon
levendulaágyon-érlelt-ecetlevendulaágyon-érlelt-ecet-nagy

Levendulás fűszerecet

Zamatos almaecetet érlelünk levendulaágyon. Öntetekhez, mártásokhoz használjuk, az egyszerű salátákat is különlegessé teszi. Bámulatos bíbor színével a kis üvegben akár asztali díszként is megállja a helyét. Sokféle értékes tápanyagot tartalmaz. Enyhíti a gyomor- és emésztési problémákat. A szervezetet frissítő hatása miatt fiatalítószerként is emlegetik.

1.500 Ft

Termékleírás

Az ízesített almaecet sokféle értékes tápanyagot (kalcium, kálium, magnézium, nátrium, foszfor, szilícium, vas, aminosavak, enzimek, pektin, A- és C- vitamin, béta-karotin) tartalmaz, és egészségünkre gyakorolt jótékony hatásai kiemelkedőek.

Magas rosttartalmának köszönhetően enyhíti a gyomor- és emésztési problémákat, ugyanakkor csökkenti a szervezet koleszterinszintjét, antioxidáns-tartalmának köszönhetően pedig a szív- és érrendszeri, valamint daganatos betegségek megelőzésében is fontos a szerepe.

Használhatjuk magas vérnyomás, asztma, valamint ízületi gyulladások és migrén kezelésére is. Remek fertőtlenítőszer, gomba- és baktériumölő, ennek köszönhetően Candida diétában is alkalmazható. A szervezetet frissítő hatása miatt fiatalítószerként is emlegetik.